O nama

CONSTRUCT d.o.o. je poduzeće za razvoj građevinskih projekata stanogradnje. U nekim od projekata se pojavljujemo kao investitori cijelog projekta, dok u nekim projektima imamo savjetodavnu ulogu:  svoje klijente vodimo kroz cjelokupni proces gradnje od same ideje pa do konačne realizacije.

ŠTO SVE NUDIMO KLIJENTIMA

Proces gradnje je dugačak i komplicirani proces. Mnogi investitori olako ulaze u postupak gradnje ni ne sluteći s kakvim će se  sve preprekama suočavati tijekom cijelog postupka izgradnje obijekta: od kompliciranih birokratskih postupaka pa do nepredviđenih financijskih troškova koji ih očekuju!

Ponude koje su naručitelji dobili od ponuđača radova nemaju sve prikazane troškove, pa se takva ponuda na prvi pogled čini povoljna dok se u konačnici troškovi penju puno više od planiranih i prezentiranih.

Tvrtka CONSTRUCT d.o.o. svaki građevinski projekt sagledava u cijelosti a ne samo pojedine faze. Od odabira zemljišta (ako ga nemate), projektanta, izvođača građevinskih radova, elektroinstalaterskih radova, strojarskih radova, završnih radova,… do upisa izgrađenog objekta u Zemljišne knjige.

Vama pružamo mogućnost da u svim fazama razvoja Vašeg projekta sudjelujete kao aktivni promatrač. Time dajemo do znanja da svakoj Vašoj uloženoj kuni dajemo punu vrijednost!

MI SMO VAŠ ISTINSKI PARTNER!